Мария Маркова-Марчела, която се представя като редактор и водещ, не

...
Мария Маркова-Марчела, която се представя като редактор и водещ, не
Коментари Харесай

Бившата на Любен Дилов си търси мъж по телевизора

Мария Маркова-Марчела, която се показва като редактор и водещ, не продума и дума за някогашния си Любен Дилов-син при присъединяване си в "Черешката на тортата”. Тя се ограничи с сбития коментар, че е имала 13-годишна връзка, която обаче в последна сметка се е провалила. Днес Марчела е сама, само че явно уменията й в кухнята няма да привлекат тълпи от мъже пред вратата на дома й.



Мария Маркова ядоса началник Иван Манчев като постави куркума в пълнените чушки, а напряко изуми гостите си с нескопосано направени ягоди с шоколад и сама призна, че за първи път прави водна баня. Затова гостите й, измежду които Алекс Богданска и Жанета Осипова направиха спонтанна реклама на домакинята си, като я показаха като умна, занимателна и интелигентна и приканиха българските мъже да работят.

Зрителите не дадоха висока оценка на Марчела, като разкритикуваха кулинарните й умения. „ Тая седмица я пишем дъждовна за черешката, неква тайфа лигави хора, подсмиване, нелепости, все едно некъв курник гледам”, написа Николай Гушлеков. „ Готвенето в понеделник и вторник беше цялостна издънка само че оценките бяха разнообразни!!! Не останаха ли хора в тая страна които да могат да готвят. Все отново това главно е кулинарно предаване”, недоволства Юлиян Любенов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР