Мария, която се отказа от кариерата си на фолк певица,

...
Мария, която се отказа от кариерата си на фолк певица,
Коментари Харесай

Мария дала 215 бона за училище на щерката

Мария, която се отхвърли от кариерата си на фолк певица, е пръснала 315 хиляди лв. за 7-те години образование на щерка си Марая, сподели инспекция на Уикенд . Всяка година Отварачката с удоволствие заплаща по 23 000 евро, колкото е цената за образование в влиятелното Англо-американско учебно заведение в Панчарево, където събира разум и познания на наследницата й.
Изчисленията демонстрират, че Мария е дала над 300 бона, с цел да образова единственото си отроче.

Това обаче не тормози пенсионираната певица, тъй като преди всичко за нея е елитното обучение на щерка й. В школото учат най-вече деца на дипломати и предприемачи, каквато среда желае за наследницата си миньончето от Стара Загора.
Таксата там е по-голяма от цената на образование в елитните английски колежи “Оксфорд” и “Кеймбридж”, където образователната година е към 9 хиляди паунда, т.е. по-малко от 20 бона.

Бившата пайнерка е и нещо като персонален водач на Марая. Репортер на изданието засече Отварачката на път за школото в ранните часове на деня. Заралийката става всяка заран в 7 часа и към 7:30 се насочва към Панчарево. Певицата държи персонално да води и взима наследницата си от скъпото учебно заведение. “Искам най-хубавото за щерка си. Аз не можах да се възпитавам и останах единствено със приблизително обучение от квартално учебно заведение в Стара Загора, само че няма да разреша това за Марая. Инвестирам в нейното образование, както и не бих разрешила да пътува с градския превоз, нито с учебния автобус”, признава Отварачката.

Същото образователно заведение посещава и дъщерята на Азис – Рая, само че костинбродският славей дава по 3 хилядарки за учебния автобус и няма терзания от това наследницата му да пътува с бусчето на школото, което е относително ново.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР