Мария Командная е млада, компетентна и секси! А дали няма

...
Мария Командная е млада, компетентна и секси! А дали няма
Коментари Харесай

Любопитна молба към секси водещата на жребия за Световното

Мария Командная е млада, способена и секси! А дали няма да е прекомерно секси за някои ислямски правила?

Руската спортна журналистка ще води в Кремъл дружно с британската футболна икона Гари Линекер церемонията по жребия за груповата фаза на международното състезание в Русия следващата година от 14 юни до 15 юли. Иранските почитатели обаче се опасяват, че ще пропуснат решаващи подиуми от церемонията и няма да могат да ги видят онлайн. Причината за този боязън е, че иранската държавна телевизия IRIB ще прекъсва програмата поради строги ислямски наставления незабавно, когато се демонстрират подиуми с леко облечени дами. А Мария е известна с екстравагантните си появи. Точно поради това хиляди персийски последователи насочат зов към Мария да не се облича толкоз секси за жребия.

„ Моля помогни ни с избора на твоя дрешник, с цел да можем да забележим цялата гала ”, написа един от многото такива почитатели на профила на рускинята в „ Инстаграм ”.

Подобен проблем имаше през 2006 година, когато Хайди Клум стоеше на сцената с надълбоко изрязана рокля, а през 2014 година в Рио поради нищожно облечените самба танцьорки излъчванията в Близкия Изток бяха прекратявани за много дълъг интервал.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР