Мария Киркова, която се нареди 35-а в женския слалом, сподели

...
Мария Киркова, която се нареди 35-а в женския слалом, сподели
Коментари Харесай

Мария Киркова: Всички сваляме шапки на Сани Жекова

Мария Киркова, която се подреди 35-а в женския слалом, показа възхищението си от постигнатото шесто място от Сани Жекова в дисциплината сноуборд крос. В особено изявление за „ Спортно шоу Гонг “ по Дарик радио Киркова показа, че всички „ смъкват шапка “ на Жекова и добави, че в още в събота ще има опцията персонално да я поздрави за представянето ѝ.

„ Радвам се че бях тук. Приех насериозно, че би трябвало да се показва почтено. Дадох всичко от себе си. Пистата не бе лесна. Не бе лесна и за другите. Постарах се да направя две солидни спускания. Донякъде се получи. Винаги може и повече, само че считам - едно почтено каране “, стартира Мария Киркова.

„ Бе по-трудно във втория манш, подредбата на трасето бе по-сложна. Но отново споделям изискванията са съвсем идентични за всички. Но аз съм удовлетворена, че се преборих с сложните условия. Като цяло съхраних скорост до финала “.

„ Днес трасето бе по-заледено. Бе твърдо в стръмното и се искаше техника - хем да си бърз и хем да държиш скорост, и да се движиш добре по трасето. Рискуващите допускаха неточности и отпадаха. Аз също рискувах, само че взимах по-добра линия в завоите. На това трасе бе мъчно да не допуснеш неточност. Обичам спорта и ските, и върша това на драго сърце. Максимално съсредоточена съм. Опитвам се като финиширам да съм усмихната “, сподели още Киркова.

„ Не съм се видяла още със Сани Жекова. Това е огромен триумф. Утре ще я поздравя за шестото място. Трасето ѝ бе мъчно и всички шапка ѝ смъкваме. Надявам се другите сътрудници да се показват почтено и добре., тъй като всички го заслужаваме “, разяснява за край Киркова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР