Мария Касимова-Моасе с две дати за обучение Бизнес етикет, поведение

...
Мария Касимова-Моасе с две дати за обучение Бизнес етикет, поведение
Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе с две дати за обучение Бизнес етикет, поведение и протокол в Бургас

Мария Касимова-Моасе с две дати за образование " Бизнес етикет, държание и протокол " в Бургас

Златните правила на държанието в бизнес среда бургазлии ще учат на 17 и 19 октомври в Гранд Хотел и СПА Приморец

Мария Касимова-Моасе ще учи Бургас на златните правила в бизнес общуването през октомври. Първоначално, сесия " Бизнес етикет, държание и протокол " бе оповестена за 19 октомври (петък). Големият интерес към събитието докара до оповестяване на втора дата за еднодневния семинар - 17 октомври (сряда). Организатор и хазаин на ноу-хау срещите е Гранд Хотел и СПА Приморец.

Обучението събира в границите на един ден, в часовете сред 9:00 и 17:00 часа, най-важните неща, които всеки управител и чиновник с упоритости за съответно и ползотворно офис развиване би трябвало да следва.

Програмата е разграничена на осем тематични модула. Те съдържат необятно поле значимости: от историята на етикета и разликите сред обществен и бизнес етикет и правила в бизнес общуването, през държавен протокол и протокол и етичен кодекс на юридическия индивид, бизнес етикет и облекло, до правила за обществен живот в бизнес средата, държание на масата, офисни събития и интернационални разлики.

Лектор на потребната за по-добрата професионална реализация и другарство в това число в всекидневието обучителна сесия е Мария Касимова-Моасе. Тя е публицист, публицист и сертифициран специалист и съветник по етикет и протокол, минала през образования по Minding Manners в Лондон, ISPD в Брюксел и Частна школа по типичен европейски етикет в Париж.

Цената за посещаване е 71 лв.. Тя включва такса за еднодневното образование, две кафе-паузи, съвещания с лектора, документ за основни пълномощия.

Курсът е това, което е належащо за всички, които желаят да работят за по-добрата си реализация и качествено другарство. Той съдържа основни познания и пълномощия, нужни на хората, които желаят да работят и споделят дейно, без значение в кой отрасъл са заети. Качествената връзка – писмена, невербална, вербална и това, което построява усещане за нас. Част от тайната на триумфа е точно да споделяш сполучливо.

За повече информация и заявяване на присъединяване: [email protected] | +359 56 910 910
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР