Мария, картите не са ти лоши, но си с лоша

...
Мария, картите не са ти лоши, но си с лоша
Коментари Харесай

Лелите На Азис Поляха Певицата Мария С Ледения Душ! Казаха Й В Прав Текст, Че Никога Няма Да

„ Мария, картите не са ти неприятни, само че си с неприятна карма, тъй като имаш обърнато венчило “, стартира гледането вуйна Стефка. „ Да, знам, че не би трябвало да подписвам. Подпиша ли, аз дето най-си падам по сватбите, всичко ми се скапва “, удостовери думите й Мария.

Леля Стефка бе безапелационна, че даже и да заживее с някого, поп фолк изпълнителката не би трябвало в никакъв случай да подписва, с цел да не се разпадне връзката й. „ Ще има трето венчило, само че не би трябвало да подписваш “, врачува лелята на Азис на Мария. Според нея ориста на Мария още от първия брак й е тръгнала наопаки, написа Разкрития. „ При теб връзката стартира доста добре. След това от нищо стартира нещо. Нещата идват по-скоро от твоя страна, тъй като проявяваш ревнивост. Подлудяваш ги с ревността си и по тази причина стигаш дотук “, споделя още вуйна Стефка и добавя, че и при двата брака на Мария „ нещата внезапно са се преобърнали “.

Леля Стефка разкрива още, че мъжът до певицата е кестеняв, а Мария признава, че е по-млад от нея, въпреки да крие годините му. „ Не е неприятно момче. Ти си неприятната. Дразниш ситуацията “, предизвестява я лелята на Азис. Тя я поучава, в случай че държи на мъжа до себе си, да не подписва брак, с цел да не скапе нещата с него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР