Мария изхарчила първия си хонорар от близо 3 бона за

...
Мария изхарчила първия си хонорар от близо 3 бона за
Коментари Харесай

Мария е дала няколко хиляди за тоалета от целофан

Мария изхарчила първия си хонорар от близо 3 бона за туника на " Аликзандър Маккуин ".

По-точно 2970 лв. коства сребърният тоалет, с който пайнерката пя в нощен клуб в Пловдив. Въпреки жегата в последните дни, Мария бе обула чорапогащник под късите панталонки, с които бе съчетала скъпата туника.

Изявата й е първата, откогато неотдавна Отварачката стопира музикалната си кариера, с цел да се отдаде на фамилията. Мария взе решението още през 2020 година, след което ходеше за малко по участия, а през февруари 2021 година направи кавър на шлагера на Цветелина Янева " Давай, разплачи ме ". Оттогава Мария не даваше поръчки, че ще възобновява кариерата си, написа HotArena.

Певицата се бе отдала на фамилията си с третия си брачен партньор Мирослав Соколов, с който си споделиха " да "   през декември предходната година. Тя се наслаждаваше на фамилните ваканции, спортуваше и прекарваше време с децата. Певицата има щерка Марая от първия си брак с Димитър Стоянов, а Мирослав – наследник и щерка от някогашната си жена. Покрай пътуванията, Мария споделяше и по някой кадър от фотосесия, направена за персонално наслаждение, само че по нищо не личеше, че възнамерява завръщане на сцената.

Затова, когато показа песента " Ще те побъркам " на 10 август, пайнерката изненада феновете си. Още повече, че незабавно след премиерата на парчето тя възобнови участията си. И очевидно не пести пари, с цел да е на висота. Мария, която от много време е почитателка на първокласни марки, постоянно се хвали, почти внимателно, с придобивките си в обществената мрежа.

За клипа на новата си ария певицата бе цялата във " Версаче ", а малко след премиерата се възнагради с купи нови скъпи боти. На първото си присъединяване, с което беляза рестарта на кариерата си, пък певицата се фръцкаше със сребърната туника на " Аликзандър Маккуин ". Не е ясно дали мъжът й спонсорира покупките. Ако е самата Мария, поради цената на тоалета, наподобява е похарчила първия си хонорар още преди да се качи на сцената на заведението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР