Мария Илиева заряза бебето си и замина на романтична екскурзия

...
Мария Илиева заряза бебето си и замина на романтична екскурзия
Коментари Харесай

Разделени?! Ще се изненадате какви ги свърши мъжът на Мария Илиева

Мария Илиева заряза бебето си и отпътува на сантиментална екскурзия в Париж със своя обичан Георги, който се е бръкнал със 7 бона за сантименталното странствуване.
Мария не пропусна да се снима пред една от най-големите архитектурни забележителности на града, само че и не пропусна да мине през няколко клуба, с цел да се позабавлява. Двамата с Георги от дълго време възнамерявали да посетят една от най-романтичните дестинации в света. Според осведомени Георги хвърлил 7000 лв., с цел да изненада своята обичана. Екскурзията била съпроводена с всички вероятни екстри. Двамата спали е един от най-скъпите хотели там и се хранели в най-известните заведения за хранене. А Мария не пропуснала опцията да отиде на шопинг за нови тоалети, написа Телеграф.

Докато ги нямало грижите за дребния Александър поела баба му, Затова, че влюбената двойка е в Париж се похвали певицата в обществените мрежи. С тази отмора двамата съумяха да затворят устите на зложелатели, които бързат да ги разделят при всеки комфортен случай.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР