Мария Илиева видимо е отслабнала. По време на бременността си

...
Мария Илиева видимо е отслабнала. По време на бременността си
Коментари Харесай

Мария Илиева се втали със зверски ограничения заради Капките

Мария Илиева очевидно е отслабнала. По време на бременността си певицата качи близо 20 кг и след раждането полагаше неимоверни старания да ги смъкна, само че тънката талия до неотдавна бе единствено мираж за нея.

Въпреки непрестанните диети, изпълнителката мъчно успяваше да задържи постигнатите резултати, само че не щеш ли шоуто за фалшификати Като две капки вода я е стимулирало и в този момент е в по-добра форма от всеки път.

Запознати издават, че Илиева стопила непотребните тлъстини с доста ограничавания. Тя си сложила за цел да смъкне останалите 7-8 кг след раждaнето и съумяла да го реализира. Когато продуцентът Маги Халваджиян я потърсил с покана да се включи в шоуто Като две капки вода, тя не се колебала дълго и незабавно потърсила диетолог, който да й изготви непоколебим и ефикасен хранителен режим.

Мария била наясно, че ще влиза в разнообразни облици и постоянно ще демонстрира тялото си в нищожни дрехи, по тази причина желала да блесне пред жури и фенове в най-хубавата си светлина.

Още с първата реплика на поп певицата Анастейша тя впечатли феновете си с плосък стомах и те побързаха да я похвалят. „ Браво на Мария! Най-накрая е отслабнала и се оправя чудесно със дилемите!”, разясняват почитатели на предването.

Възможно е и нова обич да е повлияла смяната на Илиева, която от дълго време разгласи, че се е разделила с бащата на сина си. Близки до поп звездата настояват, че тя не страдала кой знае какъв брой от неналичието на младока Георги Михайлов в живота си и към този момент привикнала с мисълта, че ще бъде самотна майка.

Говори се, че новият мъж до нея е сътрудника й Петър Бонев, който от години я харесвал, само че чак в този момент се осмелил да направи крачка към доближаване. Дали от връзките им ще излезе нещо съществено, следва да разберем, само че Мария решила да даде късмет на ухажора си. Според очевидци Петър е участвал на рождения ден на сина й в края на януари и го зарадвал с доста дарове.

Макар че едногодишният Александър е още в нежна възраст, певицата побърза да се върне на работа скоро след раждането и в този момент сполучливо съчетава персоналните и професионалните си задължения. Тя се похвали, че с изключение на в музикално, скоро почитателите ще имат опция да я видят и в друго амплоа на актриса.

В новия български филм Грешници, който е с престъпен сюжет, Илиева ще играе ролята на продажница. Тя извършва и саундтрака към продукцията, издава Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР