Мария Илиева усилено си търси ново гадже, разкриват близки до

...
Мария Илиева усилено си търси ново гадже, разкриват близки до
Коментари Харесай

Мария Илиева се разгони! Съблазнява младоци клипчета

Мария Илиева интензивно си търси ново гадже, разкриват близки до нея. Певицата която от към две години публично се води свободна, и решила да търси нов младок, с който да дели живота и леглото си, дочу HotArena.

Впечатление на онлайн потребителите прави фактът, че тя непрестанно качва провокативни клипчета в формалния си профил в Instagram, като обаче ги качва с функционалността story, която държи фотографията или видеото за 24 часа, а по-късно автоматизирано се изтрива. Подобен вид клипчета са присъщи за тийнейджърските свалки, само че нищо чудно Мария да е харесала точно някой юноша Имайки поради склонността й постоянно да се влюбва по-млади от нея най-малко с 10 години. Такъв беше казусът и с огромната и тръпка - варненския рапър Атанас Колев.

Последната публична връзка на Мария бе с 12 години по-младия Георги Михайлов. От него изпълнителката даже роди наследник Александър, който към този момент е на две годинки. Малко след появяването на бебето връзките сред Мария и Георги внезапно се утежниха и двамата се разделиха. Певицата тогава не уточни причина за разлъката. По всичко проличава обаче, че таткото на бебето не е губил доста време и незабавно се залюби с русокоската Владислава, а през предишния октомври стана баща на момиченце което кръстиха Йоанна, написа " Телеграф ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР