Мария Илиева умили Мрежата като публикува снимка със сина си

...
Мария Илиева умили Мрежата като публикува снимка със сина си
Коментари Харесай

Мария Илиева се пусна по бански с любимия мъж СНИМКИ

Мария Илиева умили Мрежата като разгласява фотография със сина си Александър. Поп иконата все по-често стартира да демонстрира дребния си правоприемник пред своите другари в обществената мрежа.

Този път звездата и мъника са край басейна, където се пробват да избегнат жегите. Учудващо за всички, Мария се оказа извънредно добър родител и сама гледа Александър. На фрагмента ги виждаме облечени в бански в идентичен колорит, което направи усещане и на нейните почитатели във " Facebook ".

41-годишната певица от доста време желае да се задоми. За страдание все не попадаше на верните мъже. Биологичният й часовник обаче стартира да тиктака все по-учестено и тя реши да забременее от младото лъвче Георги. Светските злословия приказват, че даже го е излъгала, че взема противозачатачни.

Уви, даже детето не съумя да го задържи при нея и към днешна дата Мария отглежда сина си сама. Пред приятелки декларирала, че с появяването на Александър внезапно си сменила целите и към този момент мъжете не са от огромно значение за нея. Била уверена, че ще се оправи и като самотна майка, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР