Мария Илиева си удря главата в земята, задето изпусна сочното

...
Мария Илиева си удря главата в земята, задето изпусна сочното
Коментари Харесай

Тита И Наско Колев Убиха Всички В Брутална Класация

Мария Илиева си удря главата в земята, задето изпусна сочното агънце Атанас Колев. Изпълнителката реши да зареже младия и надарен артист, с цел да се хване с предприемача Георги Михайлов, на който роди дете. Но май би трябвало да я е гняв доста.

Тя изпъди от леглото си варненския юноша, който е разгласен за най-секси плажно тяло у нас. Наско разруши на пух и прахуляк конкуренцията и остави зад себе си мачовци, които са видни спортисти или негови сътрудници в сектора.

Въпреки че е още на нежна възраст, Колев е като гръцки господ. Само като си съблече тениската на плажа, дамите му се лепят като пчели на мед. Той е разпален по фитнеса, а също така тренира и баскетбол.

Наско оставя зад тила си конкуренцията в лицето на Галин, футболиста Божидар Митрев, волейболиста Николай Николов… Още по-назад стои гаджето на фолкпевицата Десислава – ММА боецът Благой Найденов, написа „ България Днес “.

Най-сексапилна измежду дамите се оказа Тита, която отвя Алекс Богданска и Мегз, следвани от синоптичката Натали Трифонова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР