Мария Илиева ще прекрати отпуската си по майчинство на 14

...
Мария Илиева ще прекрати отпуската си по майчинство на 14
Коментари Харесай

Мария Илиева прекъсва отпуска си по майчинство

Мария Илиева ще приключи отпуската си по майчинство на 14 април. Тогава тя ще се качи на сцената на зала „ Арена Армеец” за юбилейния концерт на „ Тоника”. Припомняме, че Илиева към този момент приключи участията си в очакване на първото си дете, само че поради именитата група ще прекъсне за малко майчинството си. Новината оповестиха през вчерашния ден вечерта Ева Найденова и Виолета и Красимир Гюлмезови. Те пяха пред едвам 40 другари на скришен концерт в София.



Тримата музиканти, част от именитата „ Тоника”, които в този момент се изявяват под името „ Тоника Домини” не можаха да скрият вълнението си от срещата с вярната си аудитория. Въпреки грипозното време и проблемите с гласа Ева и Виолета се раздадоха оптимално на концерта, който в действителност е самобитна загрявка за изявата на „ Тоника” и „ Тоника Домини” на 14 април, събота, в зала „ Арена Армеец”.
С огромното събитие ще бъдат маркирани 45 години на сцена вокална група „ Тоника” и 35 години група „ Домино”. Сред гост-звездите, които ще излязат на сцената са Нели Рангелова, Веселин Маринов и Мария Илиева. Това ще бъде първата изява на певицата след отпуската по майчинство, която тя си взе в края на предходната година, с цел да стане майка на първото си дете. За пръв път на сцената на „ Арена Армеец “ групата ще изпее над 20 от емблематичните си песни, надживели времето си, с нов аранжимент в съпровод на Симфоничния оркестър на Българското национално радио. Част от цената за билата ще отиде за помощ на дребния Антонио, който страда от церебрална парализа. Музикантите са безапелационни, че ще създадат всичко допустимо да оказват помощ на момченцето да проходи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР