Мария Илиева шашна зрителите рано сутрин с предизвикателен тоалет. Певицата

...
Мария Илиева шашна зрителите рано сутрин с предизвикателен тоалет. Певицата
Коментари Харесай

Мария Илиева цъфна с деколте до пъпа! Направи фрапиращи разкрития за майчинството си:


Мария Илиева шашна феновете рано заран с провокационен тоалет. Певицата се появи на дребния екран с фрапиращо надълбоко деколте, което едвам побираше напращелият й бюст от скорошното раждане.

40- годишната изпълнителка роди първото си дете преди към три месеца. Тя очевидно не се възстановила още от качените по време на бременността килограми, само че това очевидно не я тормози изключително, защото обилно беше извадила на показ формите си, освен това рано заран.

Певицата стартира с ходенето по присъединяване едвам месец и половина откакто роди. Единственият проблем бил да си откри детегледачка. се оплака, че било доста мъчно. Но в последна сметка, наела не една, а две бавачки. Певицата ги похвали, че са някогашни акушерки и знаели всичко за развъждането на бебета.

След като им връчила да се грижат за сина й, поп дивата се втурнала по участия. Тя се похвали също, че към този момент е отбила дребния Сашко и бавачките му го зареждат с изкуствено мляко.

Певицата не крие, че с бащата на детето й живеят по настрана – той си е главно в Белгия, а тя – тук. Но бебето било планувано и двамата доста мощно го желали. Затова и певицата заченала без никакъв проблем, по натурален път, разкри тя.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР