Мария Илиева се опълчи срещу думите на журналисти, че бащата

...
Мария Илиева се опълчи срещу думите на журналисти, че бащата
Коментари Харесай

Мария Илиева с тайнствено гадже

Мария Илиева се опълчи против думите на публицисти, че бащата на детето й Георги е просто неин осеменител и сподели, че в действителност с него и детето са същинско семейство.

Папарак на Горещата сцена спипа певицата на нейно присъединяване в паметния нощен клуб „ Хасиенда “ в Лозенец, като директно преди изявата й с таткото на Александър си пийваха питиета на бара.

Подобна картинка до този миг не можеше да се види, защото Илиева изтъкваше, че Жоро прекарва по-голямата част от времето си в чужбина, където се развива и бизнесът му. Очевидно той е решил да поостане у нас, откъдето пък Мария не желае да си потегля.

Дори се носеха клюки, че 26-годишният мъж и Илиева са се разделили след раждането на наследника им.

Нещо повече – той я придружи до родното Черноморие и даже с тях са взели и бебето Алекс. През деня други сътрудници - папараци ги спипаха във ВИП зоната в заведение на плажа, а когато се придвижваха до хотела, в който бяха отседнали, Георги буташе количката с малчугана, до момента в който Илиева вървеше пред тях.

Семейството най-вероятно е взело и компаньон, който да гледа през цялата вечер бебока в хотела, до момента в който майка му пее в „ Хасиенда “, а таткото я чака да завърши. Двойката демонстрираше непосредственост цяла вечер, като даже и от сцената Мария го поздрави и му се изясни в обич.

По този метод именитата поп изпълнителка сподели пред всички, че почита и цени своя сътрудник и опроверга слуховете, че го е употребила единствено едвам зачене.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР