Мария Илиева роди сина си Александър едва преди месец и

...
Мария Илиева роди сина си Александър едва преди месец и
Коментари Харесай

Мария Илиева метна бебето на бавачка и хукна по участия! Вижте как изглежда след раждането:


Мария Илиева роди сина си Александър едвам преди месец и половина, а към този момент се завърна към участията онлайн. Певицата се появи за първи път на сцена, откакто стана майка, на 8 март.

Поп дивата се беше облякла с черни и необятни облекла, които да скриват наедрялата й фигура. Но резултат съвсем нямаше, защото е явно, че е качила много килограми. Дори лицето на певицата издава фрапантната смяна – Илиева е заформила бузки и гуша, които няма по какъв начин да се скрият.
Мария Илиева на първото си присъединяване след раждането
Но очевидно поп дивата, също като колежките си от фолка, няма желание да се застоява в майчинство за дълго време. В скорошно изявление призна, че е наела бавачка, която да й оказва помощ в грижите за бебето.

Певицата призна, че с бащата на детето – 26- годишният Георги Михайлов, живеят разграничени – той си бил в Белгия, където родителите му имат непретенциозен бизнес, а тя пък нямала желание да се мести при него. Една от аргументите двойката да не заживее под общ покрив, е точно фамилията на Георги. Нито майка му, нито сестра му се похвалили с раждането на дребния Александър. Те през цялото време били срещу връзката на Георги с 40- годишната певица, поради фрапантната разлика във възрастта им.

Мария Илиева обаче не наподобява ни най- малко обезпокоена от обстоятелството, че бащата на сина й живее в друга страна. Тя даже го похвали, че се справял доста добре в грижите за бебето. Макар че не е ясно по какъв начин тъкмо ги поставя, откакто през множеството време си е в Белгия.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР