Мария Илиева прокара нова мода сред родните випаджийки, които най-редовно

...
Мария Илиева прокара нова мода сред родните випаджийки, които най-редовно
Коментари Харесай

Мария Илиева успя да свали излишните килограми от бременността! Но не с диета или спорт, а с Фотошоп

Мария Илиева прокара нова мода измежду родните випаджийки, които най-редовно заменят действителния си външен тип с някакъв различен – цялостна заблуда, посредством обработените си фотоси, които разгласяват в обществените мрежи, и на които наподобяват неузнаваемо.

 

Поп певицата се причисли в клуба на мамещите фото дами, само че по извънредно новаторски метод, разбра HotArena.

Мария изяде много рецензии по отношение на забележимия факт, че напълно не й е елементарно да влезе във форма за сцената след раждането . Ако е избрала да кърми, е обяснимо за какво не отслабва. Но самата тя издаде, че не се усеща добре в този си тип, откакто скриваше тялото си под необятни траурно черни одежди. Това се одобри необичайно, защото в изявление след раждането Илиева показа съвсем противоположното - че е напълняла в границите на естественото, надали не - минималното и това не й се е отразило чак толкоз фрапантно. За какво са й тези покривки тогава?

4 месеца след раждането на сина й Александър, намаляването на тежестта й като че ли към момента е мираж. Това ни сподели образно самата Мария, която е пуснала в Инстаграм два взаимно изключващи се фрагмента – на единия е доста издължена, с фина талия и стройни слаби крайници, а на идващия фотос, по-новия, тя към този момент е ниска, с дебели колена и пухкавичка .

Талантливата певица даже не се е сетила, че поставяйки обществено тъкмо тези две фотоси една до друга в мрежата, ще се изложи съдбовно. Кой детайл от цялата  тази история е новаторски? Досега ни се постановяваше да съпоставяме снимки на певици от фотоси на участия в заведения, публикувани от фотографите на въпросните клубове, с тези, които сниманите лица си пускат в персоналните си обществени профили. ( Пресен образец е Тита, която невисок растеж и трътлести бутове има единствено в действителността, до момента в който в мрежата недостатък не може да й се откри ).

Мария обаче е решила да улесни нещата, пускайки два фотоса на фигурата си в цялостен растеж , и за които ни излиза наяве, че единствено единият от тях демонстрира истината, а другият– по какъв начин работи фотошопа . Програмката за култивиране на фотоси очевидно регистрира мигновени резултати в отслабването и издължаването на осанката, до момента в който диета, с сходно стремително деяние, към момента не е измислена…  Затова би трябвало да подхождаме с по-голямо схващане към родните ВИП хубавици, никак не им е елементарно да поддържат перфектността си постоянно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР