Мария Илиева проговори за семейния живот и ролята си на

...
Мария Илиева проговори за семейния живот и ролята си на
Коментари Харесай

Мария Илиева проговори за семейния живот: За първи път обичам!

 Мария Илиева проговори за фамилния живот и ролята си на майка в последното изявление, което даде за медиите. Популярната певица гостува в студиото на " Тази събота и неделя “ по bTV, където показа, че откакто е родила второто си детенце е изпълнила своята " свята женска задача “. Мария е майка на момче на име Алекандър и на момиче на име София, Алек се роди през 2018 година, а през лятото на 2021 година пристигна и София.

Изпълнителката разкри любопитен факт за дъщеричката си - името на момиченцето било препоръчано от нейния татко, а Илиева се съгласила, защото видяла символизъм в предлагането - дядото на детето е бил кмет на София.

Друго забавно съвпадане е фактът, че синът на Мария и нейният нов обичан носят едно и също име - Александър. Когато дребният Алек се е родил, двамата към момента не са се познавали и Мария е приела идентичните имена като знак от ориста, че това е мъжът за нея. Александър е обичаното ѝ мъжко име. С усмивка изпълнителката показа, че вкъщи рядко става комплициране с имената на двамата най-важни мъже в живота ѝ. Към сина си тя се обръщала с " обич моя “, само че в случай че в миналото би трябвало да се прецизира, просто употребяват " синиър “ и " младши “

Популярната изпълнителка добави, че е по-сигурна отвсякога, че има до себе си точния мъж. " Може би тъй като за пръв път обичам “, показа тя. Въпреки това към този момент двамата нямат проекти да подписват брак, защото сватбата в никакъв случай не е била измежду целите на Илиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР