Мария Илиева показа тортата, с която таткото Александър Междуречки е

...
Мария Илиева показа тортата, с която таткото Александър Междуречки е
Коментари Харесай

Вижте как мъжът на Мария Илиева почерпи за бебето

Мария Илиева сподели тортата, с която таткото Александър Междуречки е почерпил приятелите за раждането на дъщеря си София. На сладкарското украшение са изписани килограмите и височината на бебето, с което е пристигнало на бял свят. Таткото стартира да приема поздравления незабавно след ражднето на наследничката си и по този начин излезе от конспиративност. Певицата и дъщеричката й са си към този момент у дома, както Hotnews.bg първи писа, а за тях се грижат таткото и майката на Мария - Ваня. Всички те се разбирали съвършено, а дарове са приготвили и сестрите на таткото Александър - Надежда и Александра.



Брат им е изтърсакът на фамилията, защото е роден, когато татко им - Петър Междуречки, е на 51 години. "Културно, красиво момче, идва с някакви доста скъпи коли - електрическо БМВ и мерцедес, май се занимава с компютри ", настояват любопитни съседки на младежа. Според тях той бил доста благополучен с певицата и желал да й предложи брак, само че не преди бебето им малко да поотрасне.

Александър е учил стопанска система, а сега се занимава с бизнес и движи няколко компании. Той е на 36 години и е със седем години по-малък от Мария Илиева. Щастливият баща се схваща прелестно с първото дете на певицата - тригодишния Александър, който е от връзката й с някогашния футболист и сегашен предприемач Георги Михайлов, с който Илиева се раздели още преди да се беше появил синът им. Той бързо я размени с доста по-младата Владислава, с която се също се радват на дете. Двамата с Мария с днешна дата са в съвършени връзки и Георги също се грижи за сина си.

Стожерът на многочислената фамилия е политикът Петър Междуречки. Той е някогашен кмет на София и дълги години посланик в Германия. За страдание, преди три години той си отиде от този свят, а жена му Таня и през днешния ден не може да го не помни. В момента тя е ту при едната си щерка, ту при другата, а в този момент, с появяването на внучката, сигурно ще се включи в гледането на бебето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР