Мария Илиева поднася изненада до изненада и този път тя

...
Мария Илиева поднася изненада до изненада и този път тя
Коментари Харесай

Помните ли Касандра? Ето коя наша звезда я изкопира СНИМКИ

Мария Илиева сервира изненада до изненада и този път тя се случи на сцената на „ Гласът на България ” по bTV. Поп певицата се появи най-неочаквано като помощник-треньор в тима на Графа, с цел да му даде едно рамо по време на подготовките на два от гениите му преди музикалните дуели, написа show.blitz.bg.

Мария обаче, съумя да впечатли надалеч освен с професионалните си препоръки и дълъг музикален опит, а най-много с визията си. Звездата бе заложила на висока конска опашка, атрактивен тоалет и несъразмерен макиаж. Очаквано типът й предизвика зевзеци в обществените мрежи, които незабавно откриха аналогия с венецуелската звезда от близкото минало Корайма Торес.

Вярваме, добре си спомняте, Корайма беше сензация у нас с ролята си на циганката Касандра от едноименния латино сериал. Дали поради майчинството или тъй като има потребност от такава себеизява, само че в последните години Мария Илиева в действителност го докарва на тип като героиня на сапунка с цялата палитра от атрибути, на които залага.

„ Много хубав глас има Атанас, аз незабавно бих купила негов запис ”, откровена бе поп певицата за един от гениите в тима на Графа след първата подготовка. И добави:

„ И двамата би трябвало да работят доста и върху вокалното осъществяване, и върху прочувственото си наличие. Но в случай че се оправят, това ще бъде борбата на борбите в тима на Влади ”.

В снощния епизод от „ Гласът на България ” Деница и Атанас оправдаха прогнозата на Мария Илиева и взривиха публиката с кавър на най-известното парче на Шиниъд О‘Конър. Графа обаче, избра напред да продължи стругаря от Бургас, само че колежката му Камелия сервира изненадата, като върна Деница в играта, употребявайки правото си на кражба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР