Мария Илиева може да се бори за награда – най-щура

...
Мария Илиева може да се бори за награда – най-щура
Коментари Харесай

Мария Илиева с първи проект след раждането

Мария Илиева може да се бори за премия – най-щура майка. Между пеенето на детски песни, приспиване и гушкане на бебе, тя поставя тежкия грим, клубните облекла и високия ток за нов неочакван план - първия след раждането на сина ѝ Александър.

И това е не просто идната чувствена ария в нейн жанр, а нещо напълно ново – тежък ъндърграунд рап.

За новото си амплоа шефката на лейбъла Стерео стая загатна преди два дни, когато пусна фотография с двама млади рапъри и написа във фейсбук: „ Музиката ме срещна с V:RGO и TRF - млади, надарени и интелигентни рапъри... Такава необичайност “.

Именно с тях е основала и новото си парче Не си подготвен, чиято премиера е на 26 юни в YouTube.
“Всъщност това е нова версия на шлагера Всичко, може даже да се назова Всичко Част 2. Дори заглавието е взето от текста на песента “, разкриха пред Монитор доближени до певицата.

Освен че Мария е поверила новия текст на Виктор Йорданов – V:RGO и Емил Тончев - TRF, които набират все по-голяма известност, тя избра да снима и видеото с нов екип, с който работи за пръв път.

Кадрите са дело на Adventador films, зад който стои надареният Мухарем Мехмед. До момента компанията му е работила извънредно и единствено по ъндърграунд планове, последния от които още веднъж на V:RGO, само че в дует с Георги Киров - D-ZastA, който се споделя Банкомати.

За две седмици видеото е гледано близо милион пъти в обществената мрежа, което е цялостно изключение за некомерсиално рап парче.

„ Очаквайте непредвиденото “, закани се певицата която сътвори тренда „ Кака е скандал “. Явно, към този момент „ мама е скандал “, е решила да влезе в изцяло непознати обувки, тъй като снима и ексцентрично видео, откакто без предизвестие се появи с група другари в един от най-големите столични клубове и завзе дансига.

Когато камерите към нея се завъртяха обаче стана ясно, че Мария е пристигнала не да купонясва, а да работи. В клипа на Не си подготвен с изключение на щуро клубно празненство, ще бъдат включени и студийни фрагменти.

Едва месец откакто роди при започване на годината, Мария Илиева се върна на клубна сцена и показа, че пеенето ѝ липсва. Явно поп звездата напълно няма желание да понижа оборотите на кариерата си, която сполучливо съчетава с развъждането на дребния Александър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР