Мария Илиева гордо обяви, че се справя чудесно като самотна

...
Мария Илиева гордо обяви, че се справя чудесно като самотна
Коментари Харесай

Лъвчето на Мария Илиева я замени за 16 години по-млада жена

Мария Илиева гордо разгласи, че се оправя отлично като самотна майка и синът й е мъжът на живота й. За първи път в ефира на предаването " Папараци " тя изрично отсече, че с бащата на дребния Александър не са дружно и удостовери слуховете, че единствено тя се грижи за сина си. Въпреки приказките за възможна женитба и даже размахания " годежен " пръстен през лятото, с днешна дата е безусловно ясно, че с романът й с Георги Михайлов е завършил.

" Справям се отлично, усещам се окрилена, че мога по едно и също време да работя и да бъде майка ", оцени се сама Илиева. Тя пристигна на изявлението с бебето, което се роди при започване на годината. Очевидно не се разделя с него нито за минута, тъй като Александър бе зад кулите и по време на няколкото й концертни изяви през година. Илиева разяснява абсурда и с изтритите от интернет пространството песни на бившето й гадже Атанас Колев.

Тя го упрекна, че е отказал контракт с нейната звукозаписна компания без никаква причина и по тази причина тя и сътрудниците й решили, че няма потребност техен продукт-песни и клипове с Наско да не престават да участват в пространството. " Инвестицията ни в Колев няма по какъв начин да бъде възвърната ", отсече изпълнителката. От профила на младия баща се вижда, че той има нова обичана и за това го издаде неговата майка. Тя е разгласила  картинка в профила на сина си, която може да бъде забелязана от всички, а освен от приятелите на Георги.

Написаното върху нея гласи: " Веднъж една свекърва сподели: Гордея се, когато синът ми застане твърдо зад жена си. Това значи, че съм възпитала същински мъж! А дали съм възпитала същински наследник ще покаже моята напреднала възраст “. Освен Михайлов в обявата е маркирана и неговата нова жена, която се споделя Владислава. От профила й във Facebook излиза наяве, че тя е 93-набор, което значи, че е с 16 години по-млада от кака му Мария Илиева, написа " Телеграф “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР