Мария Илиева бе на гости в предаването Здравей, България по

...
Мария Илиева бе на гости в предаването Здравей, България по
Коментари Харесай

Детенцето на Мария Илиева нахлу в студиото при Виктор и Аделина

Мария Илиева бе на посетители в предаването " Здравей, България " по Нова поради фурора, който направи с имитацията си на Софи Маринова в последния епизод на риалитито " Като две капки вода ".  Двамата водещи мигновено започнаха да задават най-различни въпроси на певицата, когато внезапно стана ясно, че тя е довела и детенцето си Александър в студиото. Той обаче трябвало да стои зад кадър и просто да я изчака при екипа на утринния блок. Уви, палавникът не можа да се сдържи и нахлу в студиото, където се лепна за голямата плазма, на която вървяха клипове от изявите на Илиева в " Капките ". 

Виктор Николаев бе най-впечатлен от дребния и откакто се усмихна, направи няколко опита да го пипне и да го погали. При последния дори съумя, само че не за дълго, тъй като Александър по-късно танци реши да се приближи оптимално към камерата и да покаже какъв е сладур. Аделина Радева от своя страна пък единствено се усмихваше и въртеше, без да изпуска дребния от взор.   

" Той ме гледа в " Капките " и макар че подражавам някого ме разпознава. На края на осъществяванията ми пляска постоянно. Така ми сподели дамата, която го гледа, когато аз не съм у дома ", призна Илиева. 

В момента певицата сама се грижи за детето си, откакто неговият татко залюби момиче на неговата възраст и тотално заряза изпълнителката на " Нищо ". Дори се шушука, че мачото Георги към този момент е благоприятен и скоро ще подвига женитба, изцяло не запомнил за майката на детето си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР