Мария Игнатова ще взема сладка заплата от 6000 лв. за

...
Мария Игнатова ще взема сладка заплата от 6000 лв. за
Коментари Харесай

Мария Игнатова с 6 бона заплата

Мария Игнатова ще взема сладка заплата от 6000 лева за новата си роля - на водеща на „ Папараци “.

Бившата на Димитър Рачков се съгласила да се закача с сътрудниците си от хайлайфа за немалка сума. От bTV, където Игнатова ще бъде водеща, отхвърлят коментар по тематиката.

Както стана ясно Мария поема „ Папараци “ от Венета Райкова и предаването ще тръгне в малко по-различна посока. От екипа декларират предпочитание да вършат комедиен таблоид, каквото и да значи това. Така или другояче, до момента не правеха материали в изсъхнал и документален тип, само че осведомени настояват, че шоуто ще употребява опита на Мария от „ Господари на ефира “ и „ Пълна лудница “, с цел да освежи „ Папараци “. Всъщност шоуто към този момент ще носи друго заглавие - „ Папараци - Ново 20! “.

Това не е единственото „ ново “ в живота на Марчето. Преди седмица тя публично сподели новата си възлюбена Ивайло Нойзи Цветков. С него се появи на купона по случай рождения ден на Кремена Халваджиян, написа „ България през днешния ден “. На същото празненство Димитър Рачков употребява случая да покаже новата русокоска в живота си - плеймейтката Анита Димитрова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР