Мария Игнатова се завърна като водеща. Тя отново е част

...
Мария Игнатова се завърна като водеща. Тя отново е част
Коментари Харесай

Мария Игнатова Зарови Томахавката С Рачков

Мария Игнатова се завърна като водеща. Тя още веднъж е част от екипа на “Господарите” и се появи в тандем с Румен Угрински във втория епизод на уеб формата.

Слуховете, че Мария е останала без финансови доходи поради разлъката с Рачков се оказаха пресилени. След раздялата русокоската в реалност изпаднала в прочувствена дупка и за прочут интервал била без сигурна работа, само че бързо се съвзела и в този момент показва на драгите фенове чудесно въодушевление и съвършена визия.

Последният епизод на “Господари на уеба” бе сниман край басейн, а водещата сподели стройни бедра по бански.

Изглежда, че Рачков и Игнатова са заровили томахавката, тъй като наскоро се появиха на светско събитие и даже размениха няколко реплики от вежливост, написа Уикенд. Актьорът също е част от “Господарите” и понякога се засича с някогашната на работа, по тази причина решил, че е по-добре да не се държи хлапашки.

В продължение на 10 години Мария и Митко ту се събираха, ту се разделяха, само че последната им раздяла бе дефинитивна. Говори се, че Рачков бил гневен поради многочислените изневери на русокоската и това довело до окончателен завършек на интимните им връзки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР