Мария Игнатова обяви, че става водеща на собствено шоу –стендъп

...
Мария Игнатова обяви, че става водеща на собствено шоу –стендъп
Коментари Харесай

Мария Игнатова пунтира Рачков

Мария Игнатова разгласи, че става водеща на лично шоу –стендъп комеди, което ще има своята премиера след месец в прочут столичен клуб. Явно някогашната на Митко Рачков е повлияна от триумфа на негово шоу, с което артистът обикаля цялата страна от повече от година и е решила да го имитира. Припомняме, че поради триумфа си той даже реши да изпълни зала „ Арена Армеец” напролет.

Мария към този момент е по-умерена и е оповестила едвам два дати за представлението си в столичния клуб. „ Здравейте, скъпи другари!Заповядайте дружно с мен, Мария Игнатова, Алекс Раева и специфичните ни посетители, които ще разкрием напълно скоро, на въртележката в Carrusel. Ще завъртим хумористично, иронично и саркастично цялата разкошотия на заобикалящата ни реалност. Обещаваме ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа уместност.

Без грам ИнстаСрам! Enjoy the ride! Чакаме ви с обич на 14-ти и 15-ти февруари”, написа русокоската. Във видео рекламата на шоуто тя дава обещание да разкрие за какво към този момент не се излъчват „ Господари на ефира”, както и има ли певиците без цици и за какво тя отхвърля да бъде кифла.

фотография:инстаграм мария игнатова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР