Мария Игнатова никога не коментира новата си връзка с журналиста

...
Мария Игнатова никога не коментира новата си връзка с журналиста
Коментари Харесай

Мария:До мен има нечовек

Мария Игнатова в никакъв случай не разяснява новата си връзка с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, само че при гостуването си в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” призна, че до нея има „ нечовек” . Явно някогашната стопанка на ефира има поради високата просветеност на новия си. Както към този момент писахме, той приказва 7 езика, познава музиката-независимо дали класика или рок детайлно и може да приказва от футбол до политика. Новата водеща на „ Папараци” настойчиво крие персоналния си живот и по тази причина не е дейна в обществените мрежи.

на Сеп 16, 2020 в 12:43 PDT

Тя въпреки всичко направи собствен профил в инстаграм предходната година поради личното си шоу, на което обаче ковидът видял сметката. Блондинката игра „ Без грам инстасрам” единствено два пъти дружно с Алекс Раева в столичен клуб, само че карантина завършила това й премеждие.

В неделя тя за първи път ще води „ Папараци” на мястото на Венета Райкова и по тази причина стремително обикаля студията на bTV, с цел да популяризира предаването. За да я разсмее, Цитиридис размаха гащи в студиото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР