Мария Игнатова, която се връща на екран на 20 септември

...
Мария Игнатова, която се връща на екран на 20 септември
Коментари Харесай

Мария Игнатова проговори за двамата най-важни мъже

Мария Игнатова, която се връща на екран на 20 септември като водеща в предаването „ Папараци “, се появи много обезпокоена в студиото на „ Преди обед “. "Чувствам се, сякаш за първи път съм пред камера ", разкри някогашната на Димитър Рачков. Бившата стопанка н ефира призна, че е станала в пет часа сутринта, само че въпреки всичко съумя да разкрие нови детайлности за „ Папараци “, в което ще се вихри и много едрият Дънди-актьорът от „ Съни бийч “ Даниел Пеев, с който се сработила доста добре.

Шоуто ще има ново студио и посетители, с които новата водеща няма да нищи възходите и паденията в живота им, а ще се опита да надникне в тяхното мислене с непредвидени въпроси. „ Не обичам хората да се занимават с моя персонален живот, както и аз да се занимавам с техния “, бе безапелационна Игнатова, която не загатна дума нито за Димитър Рачков, нито за настоящия си обичан Ивайло Нойзи Цветков. Тя обаче сподели двамата най-важни мъже в живота си- сина от брака с Петко Димитров и брат си Павел Игнатов, който й пожела триумф в новото занятие.

„ Синът ми към този момент е огромно момче, което даже ме успокоява при следващата обява с неистини от жълтите медии “, похвали се Игнатова, която е забранила на приятелите си да разясняват написаното за нея. 13-годишният Виктор срещнал много проблеми при отдалеченото образование и по тази причина през лятото залягал над уроците, Двамата с майка му се схващат отлично и тя в никакъв случай не му е повишила глас, похвали се Игнатова. Известната пътешественичка през последната година не е пътувала на никое място, а избавление от напрежението търси в своята градина и планината, тъй като живее в къща на пет минути от гората.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР