Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста

...
Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста
Коментари Харесай

Мария Игнатова най-после се престраши да покаже гаджето

Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, най-сетне се появи публично с него. Двамата влюбени избраха деня на християнското семейство, с цел да потвърдят публично връзката си и очевидно имат съществени проекти за бъдещето, написа HotNews.

Досега нито някогашната на Рачков, нито Цветков бяха коментирали обществено връзките си, въпреки че любовта им не е загадка към този момент за никого. Двамата се появиха дружно на рождения ден на дамата на Маги Халваджиян през лятото.

Сега обаче, Ивайло Нойзи Цветков направи поетично-метафорично пояснение в обич към Мария Игнатова, до момента в който водещата на „ Папараци “ гостуваше в „ Търси се “.

Известният публицист изля душата си едно към едно: „ Нежна, умозрителна, куул, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма избавление... Тя е безконечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, само че въпросът ѝ към огледалото е непотребен. Мария е единствената ".

Игнатова обаче, отхвърли да опише по какъв начин са се случили нещата сред тях. „ Много е интимно – вардя себе си, вардя него, вардя нас. „ Правим “ се един различен, с цел да се надскачаме “, сбито изясни Игнатова връзките си с Ивайло Нойзи Цветков. Те се откриват, когато тя към този момент се е самоизолирала още преди пандемията – след 15 години „ дандания “ и последна нужда от усамотяване.

Въпреки своята въздържаност за любовта и смяната, Мария за първи път качи в обществените мрежи обща фотография с Ивайло Нойзи Цветков. Кадърът е озаглавен " Уроборос " - знак на безкрайността в гръцката митология, на безконечния кръговрат, на единството на противоположностите. Всъщност зад тази дума се крие змията, която е захапала опашката си, тъй като след всеки край идва ново начало.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР