Мария Игнатова и цирковият акробат Енчо Керязов са двойка в

...
Мария Игнатова и цирковият акробат Енчо Керязов са двойка в
Коментари Харесай

Мария Игнатова призна как се е залюбила с Енчо Керязов под носа на Рачков

Мария Игнатова и цирковият акробат Енчо Керязов са двойка в живота от почти 10 месеца, написа " Уикенд ".

Мария и Енчо се познават от близо 2 години около близостта на акробата с продуцента на „ Господари на ефира “ Магърдич Халваджиян. Свалките сред двамата обаче почнали в края на предходната година, когато Мария към този момент имала проблеми с тогавашния си сътрудник Димитър Рачков. Водещият от „ Господари на ефира “ неоснователно ревнувал обичаната си, устройвал й чести кавги за незначителни мотиви и се държал прекомерно пренебрежително с нея, пускайки иронични бележки във връзка актьорските й умения.

„ Мария беше взела решение да се раздели с Рачков, връзката с него просто я задушаваше. Последните 2 години бяха мъчителни за тях – караха се и се събираха най-малко 5 пъти. И тъкмо тогава се влюби. Енчо се появи в живота й в най-подходящия миг “, категоричи са приятелки на красивата телевизионна водеща. Според разказите им, Енчо и Мария в началото поддържали другарска SMS-комуникация, която след това минала в срещи за по кафе, а когато акробатът се прибрал в България при започване на годината, двамата към този момент мъчно прикривали възприятията си и се отдали на пристрастеността.

Сред първите, научили за неразрешената обич сред Мария и Енчо била брачната половинка на Магърдич Халваджиян – Кремена. Тя споделила на мъжа си, който провел диалог с Мария по деликатната тематика и я помолил, в случай че е правилно, че се среща с акробата, да откри сили и да каже на Рачков. „ Мария естествено отхвърляше, че има връзки с Енчо, само че няколко дни по-късно пожела да се раздели с Димитър и се изнесе от жилището му, без да му оповестява, че има различен мъж в живота си. Рачков обаче бързо научи кой е откраднал обичаната му – в нашите среди такива секрети не се пазят доста дълго “, споделя чиновник в продуцентската компания на Магърдич Халваджиян.

„ Първоначално Димитър беше доста наскърбен и афектиран както на Мария, по този начин и на Магърдич и Кремена, които обвиняваше като съучастници в любовната спекулация на половинката му с техния другар Енчо Кирязов. В последна сметка Магърдич и Рачков си изясниха нещата, като Халваджиян не отстъпи от позицията си, че няма виновност за по този начин развилата се обстановка. Като компромисен вид въпреки всичко беше решено Димитър и Мария да не са екранна двойка, защото Рачков просто не искаше да я вижда... “, разказва бурните събития в офиса на продуцентската къща „ Глобъл Фрейм “ чиновник в компанията.

Мария и новата й възлюбена Енчо Кирязов пък се появиха като двойка на 50-ия юбилеен рожден ден на Маги Халваджиян на 18 февруари, който бе пропуснат демонстративно от изоставения малко по-рано Димитър Рачков. Когато медиите, измежду които и „ Уикенд “ разтръбиха за интимната спекулация сред русокоската и гимнастика, двамата изрично отхвърлиха. Причината е, че Енчо към момента се води женен за брачната половинка си Дима, с която е в обтегнати връзки, само че търпи поради двете им деца. Според слуховете, Керязов възнамерява да изиска бракоразвод на жена си в близко бъдеще, или най-малко по този начин твърди изгората си.

„ Всъщност, Енчо и Мария са двойка от близо година, само че не живеят дружно непрекъснато поради честите гастроли на Енчо в чужбина и поради фамилията му. Когато обаче се връща в България, а това е всеки месец за по няколко дни, Керязов и Мария са неразделни. Засега двамата не желаят връзката им да бъде обществена, с цел да не се ожесточава Димитър Рачков, който още не може да преглътне раздялата “, разясняват близки до водещата на „ Х фактор “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР