Мария Игнатова и Ивайло Цветков окончателно са се разделили, гръмна

...
Мария Игнатова и Ивайло Цветков окончателно са се разделили, гръмна
Коментари Харесай

Мария Игнатова зарязала Нойзи и се върнала при Рачков?

Мария Игнатова и Ивайло Цветков дефинитивно са се разделили, гръмна уеб сайтът , цитирайки свои доверени източници, които разкриха, че двамата не са дружно към този момент от няколко месеца.

Това е и повода тв водещата да не разгласява общи фотоси с мъжа си.

Вчера русокоската бе посетител в публиката на " Като две капки вода " и още веднъж беше сама. Липсата на Нойзи единствено удостовери слуховете за разлъка – Мария не излизаше на никое място без него и постоянно бяха дружно на всемирски събития.

Не това обаче е огромната вест! Оказва се, че Игнатова и остарялата й обич – Димитър Рачков , още веднъж са се събрали. По време на снощния лайф стана ясно, че " Господари на ефира " се връщат на екран и с изключение на Рачков, Мария също ще бъде измежду водещите.

Звездната двойка имаха шумна разлъка, след която дълго време не си говореха и се избягваха. След приключването на нелепата връзка на Рачков с Анита Димитрова и краха в връзките сред Мария и Нойзи , двамата водещи заровили томахавките и още веднъж намерили път един към различен. А техни сътрудници се кълнат, че връзката им е повече от професионална.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР