Мария Игнатова и Димитър Рачков изглежда отново са разделени. След

...
Мария Игнатова и Димитър Рачков изглежда отново са разделени. След
Коментари Харесай

Дойде ли краят на връзката на най-обсъжданата двойка?

Мария Игнатова и Димитър Рачков наподобява още веднъж са разграничени. След краха на Господари на ефира и свалянето им от екран двамата вместо да прекарват повече време дружно, както прилича на влюбени, взеха решение да заминат в разнообразни направления.

Преди повече от седмица Мария отпътува да се припича на остров в Индийския океан. Компания обаче й правеше не половинката й, а Алекс Раева, която е най-близката й приятелка.

Певицата не спря да споделя фрагменти от почивката им по женски, с което укрепи слуховете, че Игнатова към този момент не е с Рачков. А единствено преди няколко месеца двамата се забавляваха дружно в Гърция дружно с двете им деца от предходни връзки - сина на Мария от Петко Димитров и дребния Митко, плод на любовта сред Рачков и сценаристката на " Откраднат живот " Христина Апостолова.

След като дадоха втори късмет на любовта си, Джуди Халваджиян събра Мария и комика още веднъж на екран в Господари на ефира. Извън професионалните си изяви обаче двойката не се е появявала обществено дружно от август месец. И до момента в който Мария се припичаше, Рачков се отдаде на лов на диви глигани, написа в. " Ретро ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР