Мария и Свилен Велеви обясниха пред журналисти преди старта на

...
Мария и Свилен Велеви обясниха пред журналисти преди старта на
Коментари Харесай

Зетят на дядо Стефан: Аз го убих, жена ми е невинна

Мария и Свилен Велеви обясниха пред публицисти преди старта на правосъдното съвещание на САС, че са били подложени на тормоз, както в дома им по този начин и в следствения арест, съобщи Novini.bg.

В края на февруари Софийски градски съд реши да ги остави в ареста, само че мярката бе обжалвана. Двамата са упрекнати за това, че са пребили до гибел 86-годишния татко на Велева - Стефан Янев, откакто възрастният човек разкри в телевизионно предаване, че години наред фамилията е държало в цялостна изолираност трите си дъщери, които в никакъв случай не са ходили на учебно заведение.

Днес Велеви обясниха, че не са пускали децата си на учебно заведение, тъй като са ги пазели от неприятни съседи и неприятни хора, само че отхвърлиха да са били изолирани, за какво имали доста литература у дома, както и интернет.

В правосъдната зала брачната половинка прегърна мъжа си и се разплака, само че съдията изясни, че в съда няма място за драматизъм.

Велеви още веднъж описаха, че Стефан Янев ги е заплашвал години наред, даже и с револвер. След това Свилен Велев съобщи, че е умъртвил Янев. Той изясни, че брачната половинка му не е знаела за случилото се и помоли съда да я пусне.

От прокуратурата обаче обявиха, че очевидци са чули, че Мария е крещяла по татко си - ще те удрям, до момента в който не те убия.

Въпреки сълзите и молбите, съдът остави и двамата - Мария и Свилен, в ареста, защото са събрани задоволително по размер доказателства, които откриват съпричастността и на двата към осъщественото действие.

След като чу решението на САС Мария още веднъж се развика в правосъдната зала и по тази причина съдията я в профил от правосъдното съвещанието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР