Мария и Мирослав се ожениха на скромна церемония Коронакризата не успя

...
Мария и Мирослав се ожениха на скромна церемония
Коронакризата не успя
Коментари Харесай

Мария и Мирослав сред ВИП младоженците на 2021, синът на брат Динев също младоженец

Мария и Мирослав се ожениха на скромна церемония
Коронакризата не съумя да спре стремежа на любовта у доста ВИП двойки, които през миналата година споделиха заветното “да ” пред олтара. Повечето от тях избраха тихи празненства единствено с най-отбрани посетители, само че пък най-малко остава да се надяват, че за златните им сватби през 2071 година ограниченията против подлия вирус ще бъдат по-хлабави и тогава ще могат да отпразнуват любовта си по-шумно и с повече тостове.

Мария Игнатова и Ивайло Цветков – Нойзи с британска въздържаност даже във връзка с сватбата

Само 800 дни бяха нужни на тв водещата Мария Игнатова и известния публицист и коментатор Ивайло Цветков – Нойзи, с цел да схванат, че желаят да са дружно цялостен живот. За сватбата си избраха рождения ден на булката (26 септември) и село Житен, без непотребни помпозности. Както споделиха те в свое изявление: “Това сме ние, това, което ни сплотява, е британската въздържаност с детайли на минимализъм, без да е прекомерно бравурно, насилено, да няма заря ”. За очевидци на празника канят единствено най-близкия си кръг – майките си и децата си от предходни връзки – Анна и Виктор. А кумове са им близката другарка на Мария – певицата Алекс Раева, и Александър Жеков. Впрочем Мария и Алекс се срещнаха тази есен освен в ролята на младоженка и кума. Раева бе жури в шоуто “Маскираният артист ”, а Игнатова се криеше под маската на Заека. И даже леко прекарания ковид не съумя да я спре да “доприпка ” много напред в предаването.

Ивайло Захариев направи кино женитба

Огромни кутии пуканки, 3D очила и дребни статуетки “Оскар ” са единствено част от “инвентара ”, направил сватбения ден на артиста Ивайло Захариев и годеницата му Станислава празник, съперничещ на премиерата на суперкасова кино продукция.

Стара кино лента в букета на булката, кино клапи и музика от най-любимите саундтраци укрепват чувството, че следва в действителност сантиментална история, която ще трае много по-дълго от един филм време. Но пък на сюжета на цялата им връзка дотук прилича и такава поанта. Двамата се срещат на фотосите за календар, само че изобщо не подозират, че един ден ще се срещнат пред олтара. И двамата имат деца от предходни бракове – той две момчета, тя – щерка. Сгодяват се предходната есен на театралната сцена след зрелище на Захариев и още тогава обмислят организацията на сватбения ден. За страдание, пандемията един път отсрочва тържеството им и се постанова да са скромни и в листата с посетители – единствено 60 на брой, колкото разрешава противоепидемичната конюнктура. Въпреки това сватбата си е почтена най-малко за номинация за “Оскар ”.

Изгря слънце и на улицата на Емил Чолаков

Колоритният водещ Емил Чолаков, чиито прогнози за времето още се помнят и цитират, към този момент два сезона тества любовта на двойки в тв ефира.

И въпреки в първия сезон на предаването “Един за различен ” Чолаков да изгуби брачната половинка си, след края на втория сезон на шоуто стана ясно, че той още веднъж е намерил любовта и дори е минал под венчило. Избраницата му Ивета издаде новината за сватбеното събитие с два фрагмента в профилите си в обществените мрежи. На едната от фотосите новото семейство Чолакови театралничи с общо трите си дъщери – двете на младоженеца и едната на булката, от предходни бракове. От усмивката на лицето на другояче потайния водещ излиза наяве, че се усеща благополучен и още веднъж е изгряло слънце на улицата му. Остава да им пожелаем безоблачно фамилно време чак до дълбоки старини.

Ники Дойнов от водещ на новините стана вест

“Водещият на новините на Нова телевизия Николай Дойнов най-сетне се ожени. ”
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР