Мария Грубешлиева – дъщерята на Стоянка Мутафова, е решила да

...
Мария Грубешлиева – дъщерята на Стоянка Мутафова, е решила да
Коментари Харесай

Муки се разпищоли, започна нов живот! Ето как ще похарчи наследството на Стоянка Мутафова

Мария Грубешлиева – дъщерята на Стоянка Мутафова, е решила да вложи завещаните от майка ѝ пари в нова къща, издават близки до нея. В момента Муки била в търсене на проектант и архитект, който да сътвори плана на мечтания от нея парцел.

Откакто Мутафова ни напусна, единствената ѝ щерка продължава да населява техния общ апартамент в столичния квартал „ Лозенец “. Малко преди комедийната легенда да се разболее и да почине, двете дами с известна тъга се разделиха с вилата на актрисата в „ Драгалевци “, където обичаха да си почиват на въздух в полите на Витоша през топлите сезони на годината. Сега обаче Грубешлиева още веднъж мечтаела да има просторна къща, по тази причина щяла да употребява спестяванията на майка си за градежа ѝ.

Наскоро „ Ретро “ разкри, че от няколко месеца Муки още веднъж е на гребена на любовта и най-сетне се е избавила от самотата, споделяйки времето си със своя връстник Георги Петров. Въпросният господин бил комшия на Стоянка Мутафова и щерка ѝ, а двамата с Мария се познавали от деца. Едва в този момент обаче Муки могла да огледа с други очи и схванала, че той е индивидът за нея. Георги бил вежлив, радушен и огромен благородник. Помагал ѝ с всичко тежко, пазарувал вместо нея и най-много – правел ѝ компания. Очевидно появяването на Петров в живота ѝ я е подтикнала на огромната крачка да построи ново жилище, където двамата да се нанесат, да живеят и остаряват умерено.

В момента с изключение на с новия мъж до себе си Муки споделя жилището на Стоянка и с няколко домашни любимци. Само преди седмици Грубешлиева разгласи, че търси собственик за едно от кученцата си, тъй като към този момент изнемогвала да се грижи за цели три животинки. Желаещ да одобри домашния любим бързо се намерил, а Муки била удовлетворена, че го поверила на хора, които няма да го подценяват.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР