Мария Гергова-Бенгтссон - Founder & CEO Мария Гергова-Бенгтссон - Founder

...
Мария Гергова-Бенгтссон - Founder & CEO Мария Гергова-Бенгтссон - Founder
Коментари Харесай

United Partners: Предизвикателствата и динамиката са подарък за бързо и интересно израстване

Мария Гергова-Бенгтссон - Founder & CEO

Мария Гергова-Бенгтссон - Founder & CEO

Предизвикателствата и динамичността на днешния свят са подарък за бързо и забавно израстване.
Екипът на United Partners се радва на този подарък и всеки наш ден се гради на три стратегически стълба: екип, нововъведения и резултати. Защо избрахме тъкмо тези три стълба за основа на нашата тактика?

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Екип . Хората са в основата на работата и триумфа на една информационна организация. Инвестицията в хората и екипа са преди всичко. Щастлива съм да споделя, че сбъднах една фантазия – фантазията да изградим екип, единен от общи полезности, който работи с лекост, усмивка и непрестанна поддръжка. Въведохме метрика за следене на резултатите ни от инвестицията в хората eNPS (employee Net Promoter Score). Последният ни резултат е два пъти по-добър и минахме в графата на най-хубавите в света.

Иновации . Вярваме, че всеки ден би трябвало да откриваме нещо ново. За нас. За клиентите ни. За работата ни. Защото в края на деня би трябвало да сме станали по-добри. С нови принадлежности, с нови решения, с нови хрумвания. Насърчаваме търсенето, тестването и шерването на нови благоприятни условия.

Резултати . Комуникационният бизнес, и изключително ПР частта, от години страда от неналичието на справедливи, ясни и точни метрики. Отдавна сме загърбили AVE (рекламната равностойност) и самоуверено тестваме по-стратегически и по-добре измерими индикатори, като сме стъпили върху методологията на AMEC и в частност " Принципите на Барселона ", създадени от топ водачи на водещите световни ПР вериги и IPR (Institute of Public Relations). Този стратегически дирек е значим, тъй като във всеки миг ни припомня, че всичко, което вършим, би трябвало да носи резултати. За клиентите. За екипа. За организацията.

Георги Иванов - Chief Strategy Officer & Head of Digital

Георги Иванов - Chief Strategy Officer & Head of Digital

До наскоро стратегическото обмисляне и анализът на данни действаха като две обособени звена в организационната конструкция на информационните организации и активността им беше значително неразбираема за останалите отдели в организациите. Стереотипно видяно, стратегическото обмисляне разчита повече на изобретателното ляво полукълбо на мозъка и надлежно борави с " меки " метрики като усеща, мисли, усещания. От друга страна, анализът на данни работи най-вече с количествени, логичен категории.

През 2019 година в международен мащаб виждаме последователното сливане на тези два метода и възникването на stratalytics - композиция от разбор на данни с все по-широкото приложение на модели за машинно образование и изкуствен интелект, с евристичен и изобретателен човешки разбор. Този нов метод е залегнал и в тактиката на United Partners със основаването на отдела за Data & Insights Driven Strategies, чиято цел е да отговори на потребностите на нашите клиенти от стратегически бизнес съвещания с висока добавена стойност.

Виктория Солакова - Account Director / Head of ICT

Виктория Солакова - Account Director / Head of ICT

Свидетели сме на цялостна промяна в разбиранията на организациите за това каква следва да бъде тактиката им за привличане на гении. Като пионер в Employer Branding за България едни от главните ни услуги като организация са построяването и развиването на работодателска марка за компании в разнообразни браншове.

Създаваме микс от изобретателни и новаторски информационни решения, които оказват помощ на клиентите ни в намирането и задържането на качествени фрагменти. Най-голямата ни мощ е, че имаме самостоятелен метод към всяка компания и постоянно започваме с идентифициране на техните неповторими характерности (EVP).

Имаме достойнството и удоволствието да работим с огромни марки, които ясно осъзнават какъв брой основна е инвестицията в хора, тъй като щастливите чиновници оказват помощ на бизнесите да порастват – VMware, Paysafe, Melexis, Financial Times и други През 2019 година реализирахме доста сполучливи акции за привличане на надарени експерти. Една от тях, първата ИТ ескейп стая за софтуерни експерти на Paysafe, се открои както на локално равнище с премия от БАПРА в категория " Кампания за създаване на работодателска марка ", по този начин и на световно с първа премия от IPRA Golden World Awards of Excellence.

Николай Събев - Business Development Manager

Николай Събев - Business Development Manager

През миналата година нашият взор още веднъж беше ориентиран към бъдещето и намирането на иновационни подходи за решение на бизнес потребностите на нашите клиенти. Ключовите ни партньорства с платформи като Hubspot и Prowly продължиха да се развиват в унисон с индустриалните трендове и все по-големия фокус върху автоматизирането на процесите в разпространяването на наличие.

Много съм щастлив и от стратегическите ни съдействия със събитията DigitalK и Growth Summit – два плана, които са на международно равнище и на които United Partners беше формален информационен сътрудник. Силно предлагам на членовете на промишлеността да извърнат внимание на изданията им през 2020 година и да участват, тъй като добавената стойност в действителност си заслужава.

Не на последното място – бизнес развиването ни бе белязано и от уголемение на потребителско ни портфолио, към което добавихме световно разпознаваеми имена като Fjallraven, Lime, Financial Times, Fadata и други.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР