Мария Габриел влезе в студиото на Здравей, България, за да

...
Мария Габриел влезе в студиото на Здравей, България, за да
Коментари Харесай

Виктор и Аделина питат няколко пъти Борисов и Габриел най-тежкия въпрос: Защо България е най-бедната страна? Те бягат от отговора

Мария Габриел влезе в студиото на " Здравей, България ", с цел да седне до премиера Бойко Борисов и да обсъдят евроизборите. Той обаче дълго време не разреши тя да вземе думата като отговаряше вместо нея на множеството въпроси.

``
реклама

На многократния въпрос на водещите обаче за бедността на българина, и двамата посетители като че ли не чуха въпроса и даваха други отговори или пък отговаряха негативно. 

" България остава най-бедната страна-членка на Европейски Съюз ", отвърнаха ги водещите. 

Борисов увеличи звук: " Когато Българска социалистическа партия ръководи, бюджетите са на недостиг.
Нашите бюджети са в остатък. 

" Харчим повече, в сравнение с получаваме. За семействата приказваме, 55 млрд лева е Брутният вътрешен продукт на България, 2000 млрд лева е този на Гърция ", пробваха се да се намесят още веднъж двамата водещи. 

" Гърция влезе с към 160 млрд Брутният вътрешен продукт, 57 бяха в България допреди години.
ГЕРБ е от 10 години. Представяте ли си по какъв начин се ръководи тая страна!

Качеството на пътищата е чудесно, когато падна огромния дъжд, е това е природа, буря, обикновено е. 

Бедните българи с 500 хиляди автомобила отиват да си изкарат празниците в Гърция, така както са небогати. Гръцката стопанска система не е имала комунизъм. Нашата е била промишленост допотопна. Всичко е приватизирано, откраднато и изгубено ", продължи Борисов.

" За нас е значимо да сътворяваме условия за развиване - да вземем за пример в IT бранша е ослепителен образец по какъв начин се печелят пари като европейски средства. ", едвам съумя да се намеси Габриел.

" Ръстът на разноските е по-голям от растежа на приходите "  - още веднъж върнаха тематиката водещите.

" Европейският парламент би трябвало да преглежда проблеми на сигурността. Искам да видя европейски парламент, работещ в региона на образованието.
Защо името ми е Габриел? Аз не съм се трансформирала от името си, детето ми е родено в България, аз пребивавам в България. ", съумя още веднъж да каже нещо Мария Габриел.  

" Държавата в този момент е в пъти по-добре от времето на Станишев. ", поде още веднъж тематиката Борисов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР