Мария Габриел никога не е говорила за върховенството на закона

...
Мария Габриел никога не е говорила за върховенството на закона
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Дали ако бъде отстранен Гешев, няма да бъде назначен Гешев-2

„ Мария Габриел в никакъв случай не е говорила за върховенството на закона и справедливост в битието ѝ на еврокомисар и по тази причина всички сме сюрпризирани от направените поръчки. Много други еврокомисари и български евродепутати са говорили по тематиката, само че тя в никакъв случай не се е занимавала с това, макар мощния си глас като еврокомисар. Вероятно тя самата ще каже, за какво е стигнало до извода, че би трябвало да се сменя Иван Гешев “, разяснява пред бТВ някогашният длъжностен министър на правораздаването Зинаида Златанова.

Нейното безпокойство е, че се прибягва до промяна на индивида, с цел да се възпроизведе избран модел.

„ Прагът на толерантност беше преминат. Освен това не зная до каква степен въпросът за варненската дупка няма отношение по случая. Като че ли много хора не си спомнят за този случай, само че ми се коства, че тъкмо последните дни чух за някаква обновена инспекция на прокуратурата “, разяснява тематиката и Емануил Йорданов.

Според него има заплаха да се резервира модела, само че „ има и една друга заплаха, която не трябва да се подценява – дали в случай че бъде отхвърлен Гешев, няма да бъде назначен Гешев-2 “.

Той добави, че има доста претенденти за „ Гешев-2 “.

Той изясни, че Гешев е назначен от Бойко Борисов и е обикновено Борисов да го уволни през Мария Габриел. Прагът на толерантност е преминат и не може да лягаме и да ставаме с основния прокурор и той да е екскурзиантът на републиката, заяде се Йорданов.

Явор Нотев, някогашен зам.-председател на Народното събрание разяснява, че България се намира в обстановка преди конститутирането на държавно управление и в този миг това противоборство сред главните партии одобри и тези форми на борба сред партиите. Ходът на ГЕРБ за отстраняването на основния прокурор е късен катарзис. Този ход слага ПП-ДБ в прекомерно деликтна обстановка, уточни Нотев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР