Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май

...
Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май
Коментари Харесай

Реакции след изслушването на Мария Габриел

Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила мина чуването за еврокомисар по цифровата политика. Тя отговаряше на въпроси пред Европейската комисия три часа. Днес се чака оценката на сътрудниците й.

У нас евродепутатът получи висока оценка за представянето си. Председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила означи, че Габриел е имало "блестящо показване ".

Вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила пък разяснява: "Мария Габриел ни даде още един мотив, с цел да се гордеем, че сме българи. Изслушването ѝ през днешния ден в Брюксел беше ярка демонстрация на професионализъм, познания и умения, демонстрирани на най-високо равнище от българка. През тези три часа получихме изрично доказателство, че българите можем да успеем, когато сме добре готови и знаем какво вършим ". В обществените мрежи Захариева благодари на Габриел за виновното отношение.

Като "отлично " дефинира представянето на Габриел и нейният сътрудник Андрей Ковачев.

Поздравления имаше и от страна на вицепрезидента Илияна Йотова. "Мария Габриелl, откровено те приветствам за днешното ти показване. То беше ослепително и може би е едно от най-хубавите на претенденти за европейски комисар, пред Европейския парламент.
Успех! ", написа тя във фейсбук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР