Мария Габриел беше избрана за зам.-председател на Европейската народна партия.

...
Мария Габриел беше избрана за зам.-председател на Европейската народна партия.
Коментари Харесай

Избраха Мария Габриел за зам.-председател на ЕНП

Мария Габриел беше определена за зам.-председател на Европейската национална партия. На конгреса на партията в Загреб най-голямото европейско политическо семейство избра десетима заместници на Доналд Туск.


След като Европейската национална партия за първи път в историята си избра водач от някогашния Източен блок, през днешния ден за един от неговите заместници беше определена българка и то с максимален брой гласове.

Още един еврокомисар - австриецът Йоханес Хан ще бъде заместител на Туск.

Друго известно име измежду тях е предходният ръководител на Европейския Народното събрание - италианецът Антонио Таяни, който е член на партията на Силвио Берлускони.
Мария Габриел, еврокомисар зам.-председател на ЕНП: Радвам се за това, което сме постигнали и че то се регистрира. Но това е и една доста огромна отговорност. Защото поемам този пост точно с тази концепция - да влея от моята сила в тази Европа - водач, която желаеме да забележим.  Избират Мария Габриел за заместник-председател на ЕНП Избират Мария Габриел за заместник-председател на ЕНП
Втори ден на конгреса на Европейската национална партия в Загреб. Днес най-голямото политическо семейство в Европа избира заместник-председатели на Донал...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР