Мария е неразделна с две прелестни златни гривни. Макар на

...
Мария е неразделна с две прелестни златни гривни. Макар на
Коментари Харесай

Дар от богат любовник ли са гривните за 25 бона на Мара Отварачката?

Мария е неразделна с две прелестни златни гривни. Макар на пръв взор аксесоарите да наподобяват просто красиви и изискани, те са на изисканата френска марка „ Картие “ и костват по над 10 000 лв. едната, сподели инспекция на „ Уикенд “.

Първото бижу коства 6300 $, което е малко над 11 хиляди лв.. Другото украшение е на същата марка и цената му е малко над 13 бона наши пари. Мара Отварачката постоянно носи накитите дружно на дясната си ръка и по този начин върви окичена с съвсем 25 хиляди лв. на китката си. Най-вероятно изящните декорации са подарък от някой от мъжете на фолк миньончето, тъй като надали има толкоз средства, че да си ги купи сама, допускат завистливи колежки на хитовата изпълнителка. Припомняме, че след развода си с Християн Гущеров Мария се оплакваше по какъв начин едвам смогва да изплаща ипотеката на жилището си, както и учебното заведение на единствената си щерка Марая, която се образова в Англо-американско учебно заведение в Панчарево. Таксите там са непостижими даже за богатите хора у нас. Сумата, която се заплаща, е 23 000 евро за година, а превозът „ от врата до врата ” настрана изисква 1565 евро. Невъзможността й да покрива тези разноски буди съмнения, че гривните най-вероятно са подарък от богат ухажор.

Именно с такива украшения се кичеше моделката Моника Валериева преди да бъде обрана в края на предходната година. Гривните й бяха подарък от екс гадже, също както при Отварачката. По време на брака си с Християн Гущеров, заралийката се кичеше и с брачна халка на „ Картие “. Истинският шедьовър на изисканата марка струваше нд 50 000 лв., само че към този момент някогашният й мъж си взе бижуто след развода. За да компенцира неналичието на диамантения пръстен, новият обичан на Мария я утешил с двете гривни, а брюнетката не стопира да се фука с бижутата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР