Мария Банева иска свобода за подсъдимия си син Николай Банев.

...
Мария Банева иска свобода за подсъдимия си син Николай Банев.
Коментари Харесай

Майката на Банев изнагля брутално! Възползва се от коронавируса, за да...

Мария Банева желае независимост за подсъдимия си наследник Николай Банев. Тя изпрати писмо до медиите, с което се обръща към българските жители, написа Haskovo.info .

В него Банева споделя, че в изискванията на пандемия от ковид в Иран са освободени 10 000 пандизчии, а в прилежаща Турция интензивно се обсъждало на най-високо равнище една идна необятна прошка. Отделно съгласно нея в българските арести и затвори имало случаи на болест.

„ Представяте ли си там, в тесните места и супер неприятни условия на живот, какво би се случило? Дали тези жители нямат човешки права, макар обвиняванията, които за стотици хора не са потвърдени? “, пита Банева.

Тя напомня, че делата против нейното семейство вървят постепенно и може да продължат с години, без никакви доказателства за виновността им.

„ Моите трима малолетни внука си пристигнаха от пострадала Франция и не се знае по кое време ще продължат образованието си. За тях празният дом без грижовния татко и лекуваща се майка, с толкоз насъбрани негативи за нас, не е истински дом “, написа Банева.

Тя упорства в Народното събрание да се внесе предложение за смяна на ограниченията на доста подсъдими.

Мария Банева твърди, че към този момент 17 месеца фамилията й е подложено на дискриминация. „ Хора, бдете “ – с цел да побеждава човешката истина и справедливостта “, приключва Мария Банева.

Семейство Баневи получиха редица обвинявания от прокуратурата през 2018 година Най-тежкото е за пране на пари в размер на над 1 милиард лв.. В ареста остава Николай Банев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР