Мария Бакалова влиза под прикритие в лекарски екип, а всъщност

...
Мария Бакалова влиза под прикритие в лекарски екип, а всъщност
Коментари Харесай

Красива и яростна! Мария Бакалова под прикритие сред талибан...

Мария Бакалова влиза под прикритие в лекарски екип, а в действителност е боен чиновник, изпратена да избавя отвлечени младежи в Афганистан. Това е новата роля на единствената българска актриса, номинирана за “Оскар ”. Тя е определена да играе в екшън трилъра “Мръсни ангели ”, въодушевен от действителни събития, написа " 24 часа ".

Действието се развива през 2021 година, когато Съединени американски щати работят по окончателното евакуиране на войските си от Афганистан. Сценарият на Алиса Силвърман е концентриран към група дами от армията, изпратени там сякаш като лекарски екип. Всъщност на плещите им лежи сложната задача да спасят отвлечени младежи, хванати в клопката сред талибаните и терористичната формация “Ислямска страна ”.

 
Ева Грийн, която евентуално ще е основният облик, и Руби Роуз са част от актьорския състав, а режисьор е Мартин Кембъл. Ролята на Бакалова към момента не е конкретизирана. Снимачният развой ще стартира през декември и ще е на две местоположения - в Мароко и в основаното през 2019 година в Гърция “Ню Бояна Студио ”. Това е следващият ангажимент в календара на българската звезда. Тя проби в Холивуд с ролята си на Тутар Сагдиева в комедията “Борат 2 ” и беше номинирана за “Оскар ” за поддържаща роля. Най-скорошните продукции с нейно присъединяване са комедийният хорър “Убийствени тела ” и “Балонът ”, предаван по стрийминг платформата “Нетфликс ”.

На Бакалова занапред ѝ предстоят други планове, измежду които обликът на Космо - Космическото куче в “Пазители на Галактиката 3 ” и драмата “Вълшебната страна ”. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР