Мария Бакалова смята себе си за човек на крайностите, що

...
Мария Бакалова смята себе си за човек на крайностите, що
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Аз съм актриса на крайностите

Мария Бакалова счита себе си за човек на крайностите, що се отнася до актьорството. „ Киното е длъжно да предизвика. Мисля, че не би трябвало да е междинна работа “, сподели номинираната за Оскар актриса в изявление за Асошиейтед прес.

„ Ако филмът не те накара да почувстваш нещо, показа тя - какъв в действителност е смисълът му? “
Освен че се снима в последния си план „ Меденият месец “ (The Honeymoon), Бакалова работи и като продуцент - нещо, което тя твърди, че се надява да прави повече в бъдеще.

„ Колкото повече пониквам, толкоз повече желая да извозвам време и зад камерата “, сподели тя, изтъквайки нуждата от повече дами, които да режисират и пишат.

„ Меденият месец “ към този момент е наличен на стрийминг платформа и съставлява комедия на крайностите.

Филмът, изпълнен с опиати и тоалетен комизъм, като че ли наподобява надалеч от първичната й фантазия да играе в ленти, снимани от авангардното придвижване Dogme 95, водено от Ларс декор Триер и Томас Винтерберг. Българската актриса е толкоз запленена от датското кино, че преди време убеждава родителите си да я заведат в Копенхаген, с цел да опита да получи каквато и да е работа в продуцентската компания на Фон Триер.
Тя обаче схваща, че другите жанрове могат да реализират сходни цели след пробивната си роля в „ Борат 2 “, план, който тя похвали за способността му да способства за смяна.

„ Борат 2 “ е обществен опит, който демонстрира същинското лице на хората. В последна сметка това е най-важното, тъй като изкуството би трябвало да въздейства на хората “, сподели тя.

Въпреки че ролята й в „ Борат ” я отвори към капацитета и смисъла на разнообразни жанрове, Бакалова сподели, че към момента има вяра, че актьорите би трябвало да сортират какви функции одобряват.

„ Не бъдете обаче прекомерно придирчиви “, предизвести тя сътрудниците си, като добави, че те носят отговорност да избират функции, които „ заслужават вашето внимание, само че и вниманието на хората, тъй като вие не вършиме изкуство единствено за себе си. “ Бакалова е уверена, че тайната на дълголетието в Холивуд е в никакъв случай да не се установяваш в един род или персонаж.

Припомняйки си времето, когато е снимала „ Борат “, Бакалова показа, че скандалната сцена в хотелската стая с Руди Джулиани й се коства най-рискованата от лудориите на Саша Барън Коен , като я назовава „ страшна обстановка “.

„ Нямах никакъв метод да контактувам със Саша “, спомня си тя. „ Не знаех какво ще се случи. “

За Бакалова, която в никакъв случай не се е снимала в англоезичен филм преди „ Борат “, 2022 година беше напрегната година. Освен в „ Меденият месец “, тя взе участие в „ Тела, тела, тела “ („ Bodies Bodies Bodies “) и в „ Балонът “ („ The Bubble “) на Джъд Апатоу. Тя ще направи и своя дебют в „ Марвел “ през 2023 година с „ Пазители на галактиката 3''.

Освен актьорството, една от задачите на Бакалова е в миналото да се срещне с „ колежката “ си по флейта Лизо (Мелиса Вивиан Джеферсън, бел. ред.).

„ Ако в миналото имам късмет да бъда до нея, единствено да я погледна, това ще бъде най-хубавият ден в живота ми “, сподели българската актриса.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР