Мария Бакалова ще бъде в главната роля в нов екшън

...
Мария Бакалова ще бъде в главната роля в нов екшън
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще играе руска шпионка на Путин в нов трилър

Мария Бакалова ще бъде в основната роля в нов екшън трилър, в който ще си партнира с френския артист Жан Рено, Тай Симпкинс и датската актриса Кони Нилсен, оповестява холивудското издание " Deadline ".

Тя ще се превъплъти в облика на млада рускиня, привлечена от концепцията на Владимир Путин за възобновяване на Студената война, излиза наяве от формалното изложение на кино лентата. Той е с работно заглавие " Birdeye " (бук.пр. птиче око) и е въодушевен от книгата " Sexpionage: The exploitation of sex by Soviet intelligence ", излязла за първи път през 1975 година

Историята във кино лентата се развива след разпада на Съветския съюз, когато Нина - млада жена, живееща в бедност, е привлечена от концепцията на Путин за нова Студената война. Тя става почитан съветски разузнавач във Вашингтон - досега, в който нейната детска обич, в този момент безсърдечен палач, е изпратен от Русия да я убие.

Звездата на Бакалова в Холивуд изгря с присъединяване ѝ във кино лентата " Борат ", с което тя стана първата българска актриса, номинирана за премия " Оскар ". През април тя беше определена за роля и в - този път комедиен, където ще си партнира със Себастиан Стан. Наскоро беше премиерата и на последния ѝ филм - " Guardians of the Galaxy Vol.3 " (Пазителите на галактиката 3), където озвучава руското куче-космонавт Космо.

За ролята си в " Birdeye " актрисата споделя, че е извънредно разчувствана.

" Винаги съм имала фантазията (да играя) герои от моя район на света, корави дами, самостоятелни, надълбоко надарени - и Нина е това момиче. Изключително съм разчувствана от това, че ще я играя. Нямам самообладание да се впусна в тази роля ", споделя Бакалова пред " Deadline ".

Филмът се продуцира от Aloe Entertainment, които стоят зад работата по планове като " Bruised " с Хали Бери и " Worth " (Стойност)с Майкъл Кийтън.

" Birdeye " ще бъде препоръчан за разпространяване на филмовия пазар в Кан и към момента е в търсене на режисьор. Един от продуцентите го разказва като " руско-американски екшън шпионски трилър, доста комерсиален филм за необятна публика ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР