Мария Бакалова се завръща у дома, играейки и продуцирайки Триумф,

...
Мария Бакалова се завръща у дома, играейки и продуцирайки Триумф,
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще бъде в главната роля и продуцент на Триумф в първия си български филм

Мария Бакалова се завръща вкъщи, играейки и продуцирайки Триумф, първия филм, който снима в родната си България след пробивната й роля в Борат 2, който започва холивудската й кариера, оповестява deadline.com.

 

Бакалова се причисли към актьорския състав на „ Триумф “ дружно с различен български артист, пожънал интернационален триумф – Юлиан Костов от „ Сянката и кост “. Дуото ще продуцира посредством своята компания Five Oceans.

Мрачната комедия Триумф (Триумф) е режисирана от всепризнатите български режисьори Кристина Грозева и Петър Вълчанов, чийто най-нов филм Бащата е с присъединяване на Бакалова и беше определен за интернационален Оскар за 2021 година на България, откакто завоюва Голямата премия на филмовия фестивал в Карлови Вари през 2019 година.

Бакалова, която ще изиграе основната роля, и Костов се причисляват към водещите български артисти Юлиан Вергов и звездата от Бащата Маргита Гошева в Триумф, военна ирония, въодушевена от добре познати, диви събития от действителния живот от 90-те години, когато в безредните последствия от рухването на комунизма, оперативна група, формирана от високопоставени офицери от българската войска и екстрасенси, подхваща строго секретна военна интервенция в дребното село Царичина, с цел да изкопае неосезаем извънземен артефакт, който ще промени хода на историята и ще направи България още веднъж велика.

В момента в България текат фотосите на „ Триумф “, част от филмовата трилогия на Грозева и Вълчанов, която включва още „ Урокът “ от 2014 година и „ Слава “ от 2016 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР