Мария Бакалова говори за номинацията си за Оскар. В интервю

...
Мария Бакалова говори за номинацията си за Оскар. В интервю
Коментари Харесай

Мария Бакалова за БНТ: Ако е писано, ще стане

Мария Бакалова приказва за номинацията си за " Оскар ". В изявление за водещия на предаването на Българска национална телевизия " 100% будни - Павел Владимиров, който е бил и екранен сътрудник на Бакалова, тя увери, че човек би трябвало доста да работи, с цел да реализира сходен триумф.

Първата реакция на Мария Бакалова след номинацията, в профила си в инстаграм тя написа:

" Благодаря на Академията за тази историческа чест! Наистина, не мога да допускам, че чух името си в компанията на тези невероятни дами и техните спиращи дъха функции! "

Мария благодари и на Саша Барън Коен и поздрави екипа на кино лентата " Борат 2 " за номинацият за най-хубав приспособен сюжет. За номинацията актрисата научила на снимачната площадка.

Бакалова споделя, че всичките ѝ учители по пътя ѝ са съдействали за нейната достоверност.

" До огромна степен всеки един човек, като мой преподавател, е съдействал... нещо неземно ", сподели актрисата.

Мария назовава Саша Барън Коен, който е сценарист и продуцент на кино лентата, собствен нравствен татко и наставник. Бакалова счита, че под формата на смешки той слага доста съществени въпроси - за мястото на дамата, за това дали би трябвало да се променяш поради другите. Той беше и измежду първите, поздравили Мария за триумфа ѝ.

Поздравления България! Ти ни даде необикновено надарената и смела @MariaBakalova96, която е туптящото сърце на " Борат продължението ". Толкова сме разчувствани от твоята номинация за Оскар, която написа история.

Младата актриса е уверена, че в случай че нещо е писано, то ще се случи, само че не и без доста старания.

" Обичам да се оставям по течението, каквото сабя покаже! ", споделя Мария.

Според аниматора Теодор Ушев, който също има номинация за Оскар, триумфът на Мария се дължи на нейната храброст като актьор. Според Ушев, възможностите ѝ за триумф са огромни.

Дали Мария Бакалова ще стане първата българка, получила Оскар, ще стане ясно сутринта на 26 Април.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР