Мариус Куркински убедително победи в зрителския вот за любими български

...
Мариус Куркински убедително победи в зрителския вот за любими български
Коментари Харесай

Мариус Куркински спечели вота на „Любимците на България“ в категория „Кино и театър“

Мариус Куркински безапелационно победи в зрителския избор за обичани български артисти от театралната сцена и огромния екран. Класацията включи номинациите на Цветана Манева, Юлиян Вергов, Мариус Куркински, Мария Бакалова и Камен Донев, а феновете на „ Любимците на България " имаха опцията да гласоподават до неделя. Мариус Куркински победи с безапелационна преднина и се включи от Варна, откъдето благодари на всички, дали своят вот за него.

Тази седмица „ Любимците на България " продължава с гласуването в категория „ Популярни двойки ". Седем известни двойки - фамилни и професионални, събраха най-вече зрителски оферти.

Дует Ритон
Една от най-иконичните двойки на българската музикална сцена - Катя и Здравко, бяха номинирани от феновете за „ Любимци на България ". Двамата са дружно към този момент 46 години, както на сцената, по този начин и в живота. Музикалният им дует оставя в сърцата на феновете едни от безконечните български шлагери, а какви са провокациите да живееш с някой 24/7 съвсем цели пет десетилетия - описват самите те. За триумфите им в музиката, за способността да запазят фамилията си толкоз години, кой пали фитила и кой е „ дълбоката вода " във връзката им - описват Филип Киркоров, Гала и Катето Евро. Журналистът Георги Милков споделя една бележита история и споделя за какво в Националната библиотека на Северна Корея се съхранява албума на дует „ Ритон " от 80-те години „ Слънце дано грей ".

Богдана Карадочева и Стефан Димитров
Определяни като аристократите на българската сцена и безконечни бохеми, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, получиха своята номинация от феновете на Българска национална телевизия. Георги Милков споделя за тях, че се срещат още като възпитаници. И въпреки взаимния им път да стартира по-късно в Малта, към този момент повече от 40 години те са дружно в дома и работата си, само че всеки от тях грее със лична характерност.

Александра и Даниел Петканови
Въпреки, че получават популярност в общественото пространство със зрелищна невярност, години по-късно те са една от обичаните известни двойки в България. Красивата манекенка и „ Лудият кореспондент " към този момент се радват освен един на различен, само че и на плода на своята обич - сина им Габриел. Определят ги като „ млади, готини и способни ", само че по какъв начин съумяват да запазят себе си и връзката си, когато живеят във виртуалното пространство, кое ги споява, потребно или нездравословно е да се живее на показ и има ли неща които би трябвало да останат скрити? Освен добър другар, Ваня Щерева е и кръстник на детето им. В студиото на „ Любимците на България ", тя споделя за препоръките, които дава на двойката, когато имат спор и кои са първите ѝ думи към тях, когато схваща, че дружно ще се подложат на ринопластика.

Радина Кърджилова и Деян Донков
Те са артисти освен на сцената, само че и на огромната сцена на живота. Той е неприятното момче, а тя положителното момиче. И двамата са красиви и надарени - същинско съвременно семейство. Те са едни от най-хубавите български артисти и въпреки геният им да е достъчен, с цел да бъдат определени и за любимци в категория „ Кино и спектакъл ", феновете ги предлагат за обичана известна двойка. В началото връзката им е малко буйна, само че през днешния ден са образец за семействто.

Иван Христов и Андрей Арнаудов
Вече повече от 30 години двамата водещи и продуценти са дружно - първо като другари, след това като водещи, а към този момент и като бизнес сътрудници. Журналистът и коментатор в студиото на „ Любимците на България ", Георги Милков, споделя за тях, че се срещат лятото преди 1-ви клас и напомня занимателна преживелица от времето, когато са още възпитаници, само че към този момент водещи, а тяхна учителка им се обажда в ефир, с цел да им се скара, че не са си написали домашните. За тях споделят, че са дружно, макар разликите и поради идентичните полезности. Единият е първенец, а другия не толкоз. Но двамата дружно съумяват да осъществят и най-ексцентричната концепция в нещо брилянтно.

Илияна Раева и Наско Сираков
Те са класическа двойка - футболист и гимнастичка. Най-романтичната любовна история в българския спорт, а фамилният им живот е като танц. Лидери в живота и в специалността си. Маргарита Хранова споделя за зората на тяхната обич, когато Илияна е още дейна гимнастичка. По време на свое надпревари тя обръща тил на публиката и играе за Наско, а след съчетанието, си навлича гнева на треньорката Нешка Робева.

Мария Андонова и Стефан А. Щерев, водещи на „ 100% будни "
Стефан А. Щерев е определен за екранна половинка на Мария с конкурс. И е определен от самата нея, само че освен тъй като е страховит кулинар, а тъй като е един от най-хубавите български артисти и водещи. „ За мен тя е пристанище ", споделя Стефан. Те са една от най-успешните екранни двойки, които държат зрителския интерес от начало до край. Те са разнообразни, само че се допълват прелестно.

Припомняме, че в оспорваната категория „ Спорт ", в която феновете предложиха Ансамбълът по художествена гимнастика, Григор Димитров, Димитър Бербатов, Ивет Горанова, Ивет Лалова, Йордан Йовчев и Христо Стоичков, първото място гласуващите отредиха на Златните девойки. Всички спечелили от тематичните ранглисти на „ Любимците на България " ще се вземат участие в огромния край през декември, когато ще разберем коя е най-обичаната обществена персона сега.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР