Марица (Пловдив) ще гони днес деветата си поредна победа от

...
Марица (Пловдив) ще гони днес деветата си поредна победа от
Коментари Харесай

Марица гостува на Левски в преследване на 9-ата си победа в шампионата

Марица (Пловдив) ще гони през днешния ден деветата си поредна победа от началото на сезона в женската Национална волейболна лига. Жълто-сините отпътуват за София, където ще срещнат локалния Левски за мач от единадесетия кръг. Двубоят в столичната зала Люлин е с начален час 16:00 б.в.

Това ще бъде трети мач сред Марица и Левски за този сезон. На 28 ноември Жълто-сините победиха Сините вкъщи с 3:1 (25:21, 19:25, 25:9, 25:21) в среща от четвъртия кръг. Двата отбора се срещнаха и на безпристрастен терен в Стара Загора във финала за Купа България на 23 декември, като шампионките опазиха трофея си с още едно 3:1 (23:25, 25:16, 26:24, 25:20).

Марица и Левски заемат надлежно първо и трето място във краткотрайното класиране в НВЛ. Непобедените пловдивчанки имат 8 победи и 23 точки, до момента в който софиянки са с 5 победи, 3 загуби и 16 точки. В предишния кръг девойките на Иван Петков победиха гостуващия Славия (София) с 3:0, до момента в който волейболистките на Радослав Бакърджиев отстъпиха пред Раковски (Димитровград) като посетители с 2:3. В днешния мач Сините се нуждаят от най-малко един извоюван гейм, с цел да не правят отстъпка третата позиция в класирането на преследващия ги Берое (Стара Загора).

GAME DAY!
National #Volleyball League - Women
Levski Sofia v Maritza Plovdiv
Febrary 10, 16:00 EET, at Lyulin hall
Preview: https://t.co/wDsayYPe0q#LIVESCORE: https://t.co/7K1trnHgXC#Maritza #Levski #NVLBulgaria pic.twitter.com/D3okzmxmfU
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) February 10, 2018
Съдии на срещата ще бъдат Хари Салабашян и Мартин Янакиев от София.

Национална волейболна лига 2018 – стратегия, резултати, класиране
Резултат онлайн
Снимка: Бончук Андонов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР