Марица (Пловдив) получи и прие изключително престижна покана за приятелски

...
Марица (Пловдив) получи и прие изключително престижна покана за приятелски
Коментари Харесай

Марица играе със световен шампион

Марица (Пловдив) получи и одобри извънредно влиятелна покана за другарски мач с актуалните клубни шампионки на света и на Европа – ВакъфБанк (Истанбул).

Срещата ще се играе в залата на турския гранд край Босфора в понеделник, 29 октомври, от 13:00 б.в. Двубоят сред първенците на Турция и България във превъзходната ВакъфБанк Спор Сарайъ ще бъде част от подготовката на двата тима за идния клубен сезон и ще се организира броени дни преди тегленето на жребия за груповата фаза на Шампионската лига, в която те ще вземат участие и могат да се окажат директни противници.

Отборът на ВакъфБанк, воден от един от най-реномираните треньори в света на женския волейбол – Джовани Гуидети, победи с трофея от последното Световно клубно състезание през май 2017 година в Япония и за повторно в историята стана клубен първенец на планетата. Турският отбор е седемкратен медалист от последните осем издания на Шампионската лига, като през 2011, 2013, 2017 и 2018 година ликува с континенталното злато. По-рано през 2018 година, с изключение на международен и европейски първенец, ВакъфБанк стана и първенец на Турция за десети път в своята история, като към този момент бе вдигнал и националната купа на страната си за шести път.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР